Beskyt dig og din familie på stranden med en parasol

Der er intet som varme sommerdage, hvor man kan ligge og dase ved stranden. I Danmark er de helt solfyldte og lune dage sjældne, og vi danskere er gode til at nyde dem, når de endelige indtræffer.

Noget af det bedste ved solen og varmen er de mange muligheder, som en tur til stranden tilbyder. Her er nemlig noget at lave for hele familien, og det er noget, som tiltaler mange. Her kan man nemlig få mange timer til at gå, lige meget om man er ung eller gammel.

Aktiviteter for hele familien på stranden

Men hvad er det lige, der gør sol og strand til sådan en magisk kombination? Nøgleordet er netop muligheder. For de voksne kan man lægge et tæppe ud, og så kan man dase i timevis med en god bog og noget koldt at drikke.

For børnene er der rig mulighed for at lege. De lidt ældre børn kan boltre sig i bølgerne og spille sjove spil som strandtennis eller volleyball. De små børn kan bygge med sand og soppe. Som familie kan man også spille forskellige spil og hoppe i vandet.

Solen kan være farlig

Men der er en slange i paradis, for selvom de mange timer i solen og varmen er gode for sjælen, så er de ikke altid gode for kroppen. Skarp og direkte sol i mange timer kan nemlig føre til forbrændinger eller pigmentforandringer i huden. Og det er på ingen måde sundt.

Derfor er det vigtigt, at man tænker over, at man skal beskytte sig selv og sin familie mod solens stråler. Det gør man blandt andet ved at søge skygge i middagstimerne, smøre masser af solcreme på og sørge for, at man altid kan komme i læ for de værste stråler. For eksempel med en parasol.

Forskellige typer af parasoller

Parasoller er et oplagt middel til at beskytte mod solen. Parasollen sørger nemlig for, at man kan være i skygge, lige når man har lyst til det. Der findes mange forskellige typer af parasoller. Der er de stationære, som man for eksempel har stående på terrassen.

Og så er der de mobile, som man kan pakke sammen og have med sig på stranden. Her kan man sætte dem op, hvor det passer en. Når man skal hjem, pakker man den sammen og tager den med i bilen. Smart og langt mere sikkert.