En god købsguide til elevationssenge

Rigtig mange mennesker sover ikke så komfortabelt, som de burde. Og det kan faktisk være et problem i den lange bane. En dårlig nattesøvn kan forårsage, at man vågner uoplagt op og bruger dagen på at være gnaven og utilpas. Det er der måske ikke så mange, der tænker over, men en god nattesøvn kan betyde rigtig meget. Derfor er det for de fleste heller ikke optimalt med en normal seng. Det kan selvfølgeligt være for dem, der har en skade i ryggen eller nakken, og som derfor har brug for alternative sovestillinger.

Det kan dog også være for dem, der gerne vil sove på den mest luksuriøst måde, som det er muligt. Der findes elevationssenge til alle behov og til alle budgetter. Du kan eksempelvis købe en elevationsseng på afbetaling lidt ligesom alle mulige andre former for afbetalinger. På siden https://stopsnorken.nu/elevationsseng/ kan du få en elevationsseng på afbetaling som en mobil på afbetaling. Her får du sengen med det samme, men betaler den i små rater over længere tid. Du kan læse meget mere om fordelene ved at købe en elevationsseng herunder.

To overordnede typer af elevationssenge

Ved du ikke så meget om elevationssenge, så er du kommet til det rette sted. Der findes nemlig forskellige former for elevationssenge til forskellige behov. Først og fremmest er der:

 1. Livsstilssengen

Denne type af seng er specielt god for dig, der:

 • Går efter den ultimative luksus
 • Gerne vil kunne ligge i den bedst mulige stilling
 • Gerne vil kunne sidde i den bedst mulige stilling
 • Ikke har sundhedsmæssige problemer
 1. Profilerede senge

Denne type af elevationsseng er god for dig, der:

 • Af sundhedsmæssige årsager har brug for en speciel komfort
 • Har brug for at kunne ligge i alternative sovestillinger
 • Har brug for at kunne sidde i alternative sovestillinger
 • Ikke kun går efter luksus, men rent faktisk er nødsaget til en bestemt komfort

Det skal hertil nævnes, at de profilerede senge selvfølgeligt også kan bruges af dem, der udelukkende søger luksus. Hvis man udelukkende søger luksus, kan man dog også i de fleste tilfælde nøjes med de mere simple livsstilssenge.

Derudover findes der også forskellige egenskaber i forskellige typer af senge:

 1. Todelte elevationssenge

Disse senge er de mere simple, hvor hoveddelen kan hæves og sænkes. På den måde kan man sidde komfortabelt op og spise eller læse i sengen. Det kaldes også en sideseng.

 1. Tredelte profileringssenge
  Denne seng har udover den todelte senges egenskaber et knæk ved knæet, så man kan indrette det efter det. På den måde kan man ikke falde ud af sengen.
 2. Firedelte elevationssenge
  Denne seng har alle egenskaberne fra de andre to typer af senge. Men udover det har den også en flad side, man kan sidde på.

Hvilken en elevationsseng skal jeg købe?

Det kan måske godt være svært at danne dig et overblik over, hvilken af elevationssengene du skal købe. Her kan du dog søge gode råd hos udbyderne, der altid er klar til at hjælpe dig.