Prøv wordpress webhotel gratis

Når du starter din egen hjemmeside vil det af og til være nødvendigt at du finder dig et wordpress webhotel. Det kan lyde lidt forvirret første gang man hører om et webhotel. Man tror måske, at det er et fysisk hotel for forskellige webrelaterede produkter eller personer. Det er dog slet ikke tilfældet. For et wordpress webhotel er lige så webbaseret som alle hjemmesider. Grunden til, at dette fænomen har dette navn er, at man kan leje sig ind. Finder man et wordpress webhotel vil dette hotel varetage alt ens indhold. I stedet for at man checker sig selv ind på et hotel, checker man altså alt sit indhold ind på dette hotel. Dette indhold kan så være på det givne webhotel så længe man lejer sig ind, helt ligesom hos et rigtigt hotel. Når man har en wordpress hjemmeside er det vigtigt, at man også har et wordpress webhotel. For kun hvis man har denne type af hotel har man et sted, hvor man kan have alt ens indhold. Man kan prøve et wordpress webhotel gratis i noget tid så man på den måde kan afgøre, om man vil betale penge for det eller ej.

Vælg wordpress webhotel med høj performance

Det siger sig selv, at når man vælger et wordpress webhotel skal man vælge et, som har høj performance. Har man en hjemmeside går det ikke, at besøgende pludseligt bliver logget af. Det går heller ikke, at siden pludseligt bliver langsom uden grund. Det er altid serverne der afgør, hvorvidt et wordpress webhotel performer eller ej. Sørg derfor at have styr på webhotellets servere inden du siger ja til at lægge alt dit indhold over på deres servere. Det givne webhotel skal kunne bevise, at de har en oppetid der er meget tæt på at være 100%. Hvis ikke de kan fremvise dette, skal du overveje om ikke du kan finde et andet wordpress webhotel.

Heldigvis bliver det ikke svært for dig at finde et godt wordpress webhotel. Der findes nemlig så mange typer af disse webhoteller, at der er noget for enhver smag og enhver pengepung.

Et testmiljø er ofte en del af et wordpress webhotel

Før man går live med sit site eller nye funktioner er det vigtigt, at man har et staging miljø. Det er ikke ethvert wordpress webhotel der har denne service. Derfor skal man se det som et stort plus hvis man finder et webhotel, som rent faktisk har adgang til dette.

I et staging miljø kan du teste og udvikle uden det vil have konsekvenser for besøgendes anvendes af sitet samtidig. Når du er klar til at gå i produktion kan du gøre det ved hjælp af et par enkelte klik. Et godt og sikkert wordpress webhotel vil altid have et godt staging miljø, som gør det nemmere for dig når du har nogle ting der skal testes af inden du er klar til at gå i produktion. Fra kontrolpanelet i et wordpress webhotel kan du med et par enkelte klik gå direkte fra staging til produktion.