Vælg det rigtige sted til jeres møde

Når I skal holde møde om fx salgsstrategi, ligger der også noget strategi i at vælge det rigtige sted. Omgivelserne kan betyde meget for et salgsmødes forløb og resultat. Fx kan afstressende omgivelser have en god effekt. Inspirerende omgivelser kan give nye idéer og give et boost til den strategiske tænkning.

Den geografiske placering spiller også ind. Vi opfører os anderledes, når vi kommer længere væk hjemmefra.

Et møde med mange deltagere stiller selvfølgelig også krav til faciliteterne. Der skal være plads til alle. Der skal også både være plads til at samle alle, at få en professionel snak om salgsstrategi i mindre grupper og at holde pauser i inspirerende og afstressende omgivelser.

Prøv Kystvejens Konferencecenter

Skal I samle en masse mennesker fra Østjylland, Djursland, Århus, Randers og omegn, kan I passende samle dem i Grenaa.

Det kan også være en fordel at samle jer langt væk hjemmefra. Så tager man ikke så nemt bekymringer osv. med sig hjemmefra. Når man er af sted med overnatning og er langt væk, kan man lettere lægge alle hjemmets byrder fra sig.

Hvor end I kommer fra, kan I i Kystvejens Konferencecenter finde de omgivelser, der vil give jer et godt salgsmøde eller et givende strategimøde. I naturskønne rammer kan I finde alle de nødvendige lokaler og faciliteter, og I kan få skræddersyet jeres møde.

I Grenaa finder I en fleksibel lokaleindretning, så I både kan samle alle og dele jer op i større eller mindre grupper. I finder naturligvis også overnatningsmuligheder med smagfuld indretning, årstidsinspireret gastronomi og et motionscenter. Endda skov og hav til givende pauser og restitution er lige i området. Alt det til priser, der kan konkurrere med ethvert andet konferencecenter, og med prismatch.

Se mere her om møder omkring Djursland, Østjylland, Århus og Randers, og aftal et uforpligtende møde med rundvisning i dag.