Vær god ved dine fødder!

Din fødder slæber dig rundt hver eneste dag, og de skal bære dig resten af livet. Derfor er det vigtigt, at du tager dig godt af dem! Langt de fleste af os gemmer vores fødder væk i lukkede sko hver eneste dag, og giver dem sjældent den opmærksomhed, de fortjener. Men gode fødder er ikke noget, man får forærende, og det er bestemt heller ikke noget, man skal tage for givet! Især hvis du har en aktiv hverdag, hvor du bevæger dig meget, hvis du dyrker sport eller hvis du ofte udsætter dine fødder for hårdt pres, for eksempel i høje hæle eller lignende, bør du give dine fødder ekstra opmærksomhed. Hos BedreFod.dk kan du få hjælp af en statsautoriseret fodterapeut til at værne om dine fødder, og du kan få taget hånd om de problemer, der kan opstå hos hårdtarbejdende fødder.

Hvordan kan fodterapi hjælpe dig?

Fodterapi er forebyggelse og behandling af diverse fodlidelser, som kan opstå undervejs i livet. En fodterapeut kan hjælpe dig både før og efter, at der opstår problemer med fødderne. Fodterapeuter kan nemlig, udover at hjælpe, når en fodlidelse først er opstået, også hjælpe dig med at pleje din fødder korrekt, finde passende fodtøj og lære dig fodgymnastik, så du kan bevare dine sunde fødder og undgå skavanker. Ligeledes kan en fodterapeut yde fodbehandling, hjælpe dig med at bekæmpe hård hud og ligtorne, give dig bøjlebehandling, fremstille specialindlæg til dine sko og hjælpe dig af med hælproblemer samt meget mere. Fodterapi er altså ikke kun en redning, når problemerne opstår. Fodterapi er for dig, der gerne vil skåne dine fødder og sikre, at de kan bære dig hele livet igennem.

Dine fødder fortjener det bedste!

Hos BedreFod.dk kan du få hjælp af en statsautoriseret fodterapeut til at komme af med de skavanker, der kan opstå, når dine fødder udsættes for hårdt arbejde. Statsautoriseret fodterapeut er en beskyttet titel, der gives til fagfolk, der har været igennem halvandens års intensiv uddannelse inden for behandling af fødder. Statsautorisationen er din garanti for, at servicen er i top, og at din behandler har styr på sit fag.

Hos BedreFod.dk bliver du budt velkommen i en ny og moderne klinik, og du får vejledning og pleje i allerhøjeste klasse. Klinikken tilbyder behandling af en lang række fodlidelser, og du har også mulighed for at få udebehandling.

Hvis du vil være god ved dine fødder, så læs mere på BedreFod.dk!